Rođen sam 1966., a kažu da su te godine u Kini ubijali djecu…. Samo oni znaju zašto…. E sad, zato valjda i nisam odabrao roditi se u Kini i preuzeti taj rizik! I tako sam se rodio u Osijeku, a prvih 40-ak godina proživio u Đakovu. Završio sam Ekonomski fakultet u Osijeku i jedno desetljeće ‘gradio’ karijeru u raznim tvrtkama. Nakon niza osobnih katastrofa (smrti, nesreća i sl.) koje su samo pojačale osjećaj preživljavanja, ušao u školu zvanu život.

Nizao se savršeni niz (neugodnih) lekcija, koje su dovele do odluke da se tako više ne može i da treba nešto promijeniti. Promjena je počela u proljeće 2000. godine. Mijenjao sam puno i sada znam da to nikada neće završiti. Taj osjećaj da ne moram biti savršen hrabri me na mom putu posutom stalnim promjenama. Ima toliko toga što nas ne uče u školi, a što nam treba za osobni rast i razvoj. Još više ima onoga što nas uče u školama, a što nam ne treba.

Nakon godina iskustava, čitanja, razgovora, proučavanja i raspravljanja, odlučio sam podijeliti doživljaj sa svim ‘putnicima’ ili onima koji tek započinju svoje putovanje. Nije mi namjera ‘učiti’ ih bilo čemu, jer je to nemoguće. Svatko je poseban i jedinstven, a moja iskustva mogu mu samo poslužiti (možda) kao putokazi. Ili utjeha da zna da nije sam i zato ‘čudan’. Ohrabrenje da nastavi istraživati, učiti, rasti, dijeliti….

Sretno!