Bavim se ljudima, energetskim radom, osvještavanjem. Naučio sam iscjeljivati, ali možda bitnije, prihvatio da je život nezaustavljiva promjena. Lijepa, ako radite ono što volite, slijedite intuiciju i osjećaj ugode. U protivnom, patite. Ništa se ne može sakriti – Vas od Vas, ni Vas od onih oko Vas.

Iskustvo u radu s ljudima prenio sam na sva životna polja. Nekad se radi o iscjeljivanju, nekad poticanju u ostvarenju kreativnih ideja, donošenju važnih životnih odluka, promjeni životnog smjera, razvoju vlastite duhovnosti, osobnim aktivacijama… Sve ovisi što osjećate da vam je potrebno. Ukratko, dajem pristup podrške, amerikanci bi rekli spiritual life-coaching. Cilj: obilje, unutarnji mir i osjećaj zadovoljstva.

Kako?! Polaganje ruku, razgovor, QE tehnika (Quantum Entrainment), nekad masaža, nekad suradnja sa drugim ljudima za koje procijenim da bi Vam odgovarali. Suradnjom, traženjem najboljeg rješenja.

Preuzmite odgovornost, maknite fokus sa tuđe boli, sa kritiziranja, uspoređivanja, bavljenja drugima… Gledajte u druge bez prosudbi i predrasuda i istražujte.

Ovdje je presjek onog sa čime je mom biću ugodno! Pogledajte, sadrži i praktični dio (nepraktično je jedino što ne postoji prijevod):