Često dođemo do situacije kad nemamo više izlaza, kad smo sami, ostavljeni, jedni. U stvari, nije se dogodilo ništa strašno, naprotiv, napokon nam je nešto stalo na kraj. NA KRAJ tvrdoglavosti i egu. Tada, ako hoćemo izaći iz problema, počinje OSVJEŠTAVANJE. Ne bih se pozivao na poznatu krilaticu da tek oni koji su prošli pakao znaju kako izgleda raj, jer mislim da je fer i korektno ponuditi priliku nekom čistom i bez problema da bude u pravu, da bude model drugačijeg puta i da mu budemo jednaka podrška, a ne zavidno smetalo. Tako da osvještavanje, s koje nas god strane zadesilo, predstavlja put preuzimanja odgovornosti u svoje ruke. Svog života, tijela, emocija, misli i duha gospodar! Nitko Vas neće odvući do onoga što Vi zapravo jeste. Ne zato što ne bi htio, već zato što jednostavno ne može. Zbog toga je briga o sebi temelj zdravlja.

Osvještavanje se događa postupno, a postajući sve svjesniji počinjemo koristiti sve više alata koji nas čine snažnijima, sigurnijima i boljim osloncima u životu onim osobama do kojih nam je stalo.

Vikend seminar je zamišljen kao uvodna cjelina osvještavanja, ali ujedno i sasvim dovoljna smjernica nekome kako da radi sa sobom.

Nakon vikend seminara postoji mogućnost prisustvovanja osmotjednoj radionici “Svjesnost”,  tijekom koje se uz iščitavanje skrivenih značenja i poruka uči promatrati svakodnevnica na jedan potpuno drugačiji način.

 

 

 

 

Rado ćemo organizirati vikend seminar za 10 ili više osoba. Kada se prijavi dovoljan broj zainteresiranih, obavijestit ćemo Vas mailom o datumu i mjestu održavanja seminara. Ukoliko biste željeli prisustvovati vikend seminaru ‘Svjesnost’, molimo Vas da popunite sljedeći obrazac i tako nam pošaljete nekoliko informacija o sebi.

Zainteresiran(a) sam za vikend seminar ‘Svjesnost’
  1. (obvezno polje)
  2. (obvezno polje)
  3. (obvezan važeći mail)
  4. Osim sebe, poveo(la) bih još i sljedeće osobe:
  5. Captcha
 


cforms contact form by delicious:days