Energoterapija se sastoji dva dijela. Prvi je  pristupačno i svakom blisko polaganje ruku na određena mjesta na tijelu, takozvane čakre – energetske vrtloge ili bolna, problematična mjesta…. Polaganjem ruku na njih, energoterapeut u njih uvodi zdravu energiju.

Energoterapija se ne zaustavlja samo na tome, već traži jedan aktivni pristup čovjeka koji dolazi na tretman, spreman sudjelovati da bi se kroz osvještavanje i zajednički rad našlo primjereno rješenje i model za bolji, ugodniji život. Kao što je česta, a po mom sudu problematična i kriva pretpostavka, energetski tretman uopće nije primarno zamišljen kao pomoć ljudima koji su bolesni, nego potpora, kratko pridržavanje svima koji su na putu vlastite osobne preobrazbe!

REZULTAT POLAGANJA RUKU, PROVOĐENJA BIOENERGIJE:
– duboko opuštanje
– rastvaranje energetskih blokada
– dotok životne energije
– jasnije definiranje općeg stanja i životnih prepreka

CILJ ENERGOTERAPIJE:
– svjesniji pojedinac koji preuzima život u svoje ruke

Zašto polaganje ruku!?

Polaganje ruku je vjera u život. Izgubili smo kontakt jedni s drugima, pa je upravo dodir moćno sredstvo ljubavi i uzajamnog poštovanja.

Posebna ponuda!

Tretman kombinacije psiho i energo terapije, najpogodniji za obitelj ili malu grupu do tri – četiri člana (malo poduzeće) u cilju stvaranja dobrih međusobnih odnosa i/ili suradnje.

 

Pošaljite upit za termin! Odgovorit ćemo Vam s potvrdom traženog ili ponudom slobodnog termina.

Rezervirao(la) bih termin za energoterapiju
  1. (obvezno polje)
  2. (obvezno polje)
  3. (obvezno polje)
  4. (obvezno polje)
  5. (obvezan važeći mail)
  6. (obvezno polje)
  7. Captcha
 


cforms contact form by delicious:days