Snaga zagrljaja!

Posted by:

Zagrljaj može sačuvati život!

Djevojčice, Brielle i Kirie, rođene su 12 tjedana prije predviđenog datuma rođenja. Potrebna im je bila intenzivna njega, bile su smještene u posebne inkubatore….

Kirie je počela dobivati na težini i njeno se zdravlje počelo popravljati. Ali Brielle, rođena samo sa 2 kg, imala je problema sa disanjem, srčanih problema i drugih komplikacija. Nisu očekivali da će preživjeti….

Njihovi doktori i sestre činili su sve što su mogli da Brielle bude bolje, ali ništa joj nije bilo od pomoći. Jedna od sestara je protiv pravila bolnice stavila obje sestre u isti inkubator…

Ostavila je djevojčice da spavaju i kada se vratila nije mogla vjerovati prizoru koji je vidjela svojim očima. Pozvala je sve doktore i sestre da pogledaju pravo čudo i nesvakidašnji prizor (slika vam sve govori 🙂   )
   
Kada je Kirie osjetila da je u blizini svoje sestre i kada je osjetila da se njena sestra bori za život, zagrlila je svoju malu sestricu kako bi joj pružila podršku u toj borbi. Od tog trenutka, Brielle je počela normalno disati, otkucaji srca su došli u normalu i njeno je zdravlje bilo stabilnije.

Od tada, odlučili su bebe držati zajedno ♥

 
0
  Povezane teme

Add a Comment